Wie swopt,
die jobt

SWOP maakt werk van jouw talent

Download de app

SWOP?

Dat is 65.000 jobs binnen handbereik, gewoon op je smartphone. Krijg een handig overzicht van vacatures, solliciteer gemakkelijk en krijg opvolging binnen 48 uur.
Dat zijn onze beloftes!

Gericht zoeken

Met leuke persoonlijkheids- en bedrijfscultuurtesten krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je belangrijk vindt in je job. Begin goed voorbereid aan je job search!

Opvolging binnen 48 uur

Gedaan met wachten op feedback. Jouw persoonlijke carrièreplanner contacteert je ten laatste 48 uur na je sollicitatie om alles even door te nemen.

Carrièreplanner

Weet je niet goed waar je moet beginnen in je zoektocht naar je nieuwe job? Je carrièreplanner Davigna staat voor je klaar met persoonlijk advies.

Hoe werkt SWOP?

SWOP verzamelt alle nationale vacatures en brengt ze samen op één plek: de SWOP app. Met SWOP heb je meer dan 65.000 vacatures binnen handbereik. Geweldig hé? Wil je het maximale uit de app halen en een handig overzicht krijgen van het job aanbod in jouw regio en interessegebied? Dat doe je als volgt.

Download de app

Wat vinden anderen?

Ontdek hoe anderen hun job vonden via SWOP.

Axel Decaluwé
Community Manager

Video afspelen

Shauni Kumps
HR-consultant

Video afspelen

Een handig overzicht van vacatures binnen jouw regio en interessegebied, gewoon op je smartphone? Dat is SWOP.

Een voorproefje van SWOP

Benieuwd wat SWOP te bieden heeft?

Vul je voorkeuren in op de SWOP jobs website en krijg een voorproefje van de vacatures binnen jouw regio en interesses. Krijg de eerste (negen) jobs te zien en solliciteer rechtstreeks. Wil je meer aanbiedingen zien?

Download dan de SWOP app en swipe verder!

Een voorproefje van SWOP

davigan

Heb je een vraag over SWOP en de carrièreplanner?
We horen het graag!