SWOP connect

Geeft SWOP je toch niet de gewenste instroom? Dan zetten we je graag zelf aan de knoppen. Via SWOP Connect krijg je een inkijk in ons uniek netwerk van zorgvuldig gescreende professionals.

REDMORE_logo wide_White_V1
Cohedron logo RGB White
GIGHOUSE
Logo NOWJOBS
Logo Continu

Ga zelf op zoek

Stel een zoekopdracht samen op basis van functietitel en locatie en krijg een overzicht van alle beschikbare professionals in ons netwerk. Geef met één klik op de knop aan dat je interesse hebt en onze recruiters gaan meteen voor je aan de slag.

Ontdek onze gescreende professionals

In SWOP Connect vind je gepseudonimiseerde professionals terug op basis van hun carrièrewensen. Deze worden na een diepte interview met één van onze ervaren recruiters in kaart gebracht. Connect kijkt dus verder dan een cv, geeft je up to date informatie en een woord uitleg van onze recruiters als toegevoegde waarde.

Woord van de manager

Met SWOP Connect brengen we ons waardevolle netwerk van professionals rechtstreeks bij bedrijven. In deze tijd van toenemende personeelstekorten zien wij dit als een logische stap. Via ons platform hebben bedrijven zelf meer controle en zijn ze leidend in de zoektocht naar nieuwe medewerkers.

Wat SWOP Connect onderscheidt van netwerken zoals LinkedIn of traditionele jobboards, is dat je hier gratis kunt zoeken naar je nieuwe collega. Onze ervaren recruiters voeren digitaal dieptegesprekken met professionals om waardevolle informatie te verkrijgen over hun toekomstplannen en doelen. Op basis van deze inzichten en de objectieve mening van onze recruiters vind je de ideale match. Een win-win situatie die je tijd en geld bespaart.

Bij SWOP Connect werken we volgens het ‘first cure, then pay’-principe. Je betaalt pas wanneer je de juiste professional aanwerft. Bovendien bepaal je zelf het gewenste tewerkstellingstype: vaste aanwerving, uitzendwerk, freelance of flexi. Bij ons is alles mogelijk!” Julie Lavigne, Business Unit Manager SWOP.

Blijf altijd als eerste op de hoogte

Maak een job-agent aan en ontvang real-time een notificatie wanneer we een professional aan ons netwerk toevoegen die beantwoordt aan jouw criteria. Zo ben jij de snelste om te weten dat die persoon uitkijkt naar een nieuwe professionele uitdaging.

Niet gevonden wie je zoekt?

Heb je niet gevonden wie je zoekt? Geef een omschrijving van je zoekopdracht door en onze Sales & Customer Success Managers nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

First cure, then pay

Word deel van onze SWOP community en krijg inzicht in onze database van gescreende professionals. Connect gebruiken is volledig gratis. De mogelijke aanwerving nadien is betalend. Onze Sales & Customer Success Managers vertellen je graag meer.

Wat denken anderen?

Dankzij SWOP Recruiter kregen we toegang tot recruitment expertise en nuttige tools die tijdsbesparend werken. Zo is het handig van je vacatures met één klik gratis op SWOP te krijgen waar ze vindbaar zijn voor een groot aantal professionals, of via de multiposter tool op de beste jobboards te kunnen plaatsen. Verder is het ook een meerwaarde om de verschillende testen van sollicitanten te kunnen inkijken. Dit geeft je toch meer objectieve inzichten in de professional die je ontmoet. Ik ben verder benieuwd naar de nieuwste feature: Connect, waardoor je als bedrijf zelf aan de knoppen zit en kan searchen in een waardevol netwerk aan professionals, gratis!”

Jeroen van Almenkerk

Patronale Life

Swop is een gebruiksvriendelijke tool waar je gemakkelijk een overzicht krijgt van de lopende rekrutering”. Het geeft een duidelijk zicht in welke fase van de rekrutering een kandidaat zich bevindt en het is heel vlot in gebruik. Makkelijk dus voor een goede opvolging !”

Wil je meer weten?

SWOP Recruiter in 3 easy stappen

SWOP Multiposter


Een effectiever recruitmentproces met SWOP multiposter

SWOP Portal


Leer je toekomstige medewerker beter kennen via onze testen

SWOP Recruitment Platform

Op zoek naar een nieuwe medewerker?

Benjamin - SWOP

Heb je een vraag over SWOP of SWOP Recruiter? Benjamin helpt je graag verder!

SWOP - LOGO
Scan de QR-code, download de app en krijg onmiddellijk toegang tot duizenden vacatures!
SWOP - Install APP Store
SWOP - Logo
Scan de QR-code, download de app en krijg onmiddellijk toegang tot duizenden vacatures!
SWOP - install Google Play