SWOP multiposter

Een effectiever recruitmentproces met SWOP multiposter

Maak je recruitmentproces een stuk eenvoudiger en effectiever met onze multiposter. Plaats je vacatures in één klik op verschillende job boards en bereik zo een groot aantal professionals.

REDMORE_logo wide_White_V1
Cohedron logo RGB White
GIGHOUSE
Logo NOWJOBS
Logo Continu

Maak een efficiëntieslag in je vacaturebeheer

Met onze uitgebreide vacaturewizard hoef je niet telkens verschillende informatie in te vullen op verschillende job boards. Het vraagt alle benodigde informatie om je vacatures moeiteloos op diverse platformen te plaatsen.

Verlies geen tijd

Via onze multiposter plaats je je vacatures snel en efficiënt op meerdere kanalen. Zo verlies je geen kostbare tijd meer met onderhandelen met verschillende job boards en kan je je focussen op recruitment taken die er écht toe doen.

Recommended job boards

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de beste kanalen mist om de juiste professionals te bereiken. Onze slimme technologie biedt suggesties van aanbevolen job boards op basis van de specificaties van je vacature.

Werk kostenefficiënt

Via onze multiposter bespaar je je niet enkel tijd in onderhandelen, maar profiteer je ook van onze scherpe tarieven. Betalen doe je via een handig online betalingssysteem.

Wat denken anderen?

Dankzij SWOP Recruiter kregen we toegang tot recruitment expertise en nuttige tools die tijdsbesparend werken. Zo is het handig van je vacatures met één klik gratis op SWOP te krijgen waar ze vindbaar zijn voor een groot aantal professionals, of via de multiposter tool op de beste jobboards te kunnen plaatsen. Verder is het ook een meerwaarde om de verschillende testen van sollicitanten te kunnen inkijken. Dit geeft je toch meer objectieve inzichten in de professional die je ontmoet. Ik ben verder benieuwd naar de nieuwste feature: Connect, waardoor je als bedrijf zelf aan de knoppen zit en kan searchen in een waardevol netwerk aan professionals, gratis!”

Naam Achternaam

Bedrijf

Swop is een gebruiksvriendelijke tool waar je gemakkelijk een overzicht krijgt van de lopende rekrutering”. Het geeft een duidelijk zicht in welke fase van de rekrutering een kandidaat zich bevindt en het is heel vlot in gebruik. Makkelijk dus voor een goede opvolging !”

Wil je meer weten?

Ontdek hier nog meer features

SWOP Connect


De rechtstreekse schakel tussen professional en werkgever

SWOP Portal


Leer je toekomstige medewerker beter kennen via onze testen

SWOP Recruitment Platform

Op zoek naar een nieuwe medewerker?

Benjamin - SWOP

Heb je een vraag over SWOP of SWOP Recruiter? Benjamin helpt je graag verder!

SWOP - LOGO
Scan de QR-code, download de app en krijg onmiddellijk toegang tot duizenden vacatures!
SWOP - Install APP Store
SWOP - Logo
Scan de QR-code, download de app en krijg onmiddellijk toegang tot duizenden vacatures!
SWOP - install Google Play