Leer je toekomstige medewerker beter kennen via onze testen

Steve Jobs, The Wolf of Wallstreet, de Vrije Vogel, de Zelfzekere Jongleur, de Stabiele Rots, …

In samenwerking met de Universiteit Gent ontwikkelden we drie testen: de ‘Who am I’, de ‘What Do I Want’ en de ‘My Brain’. Via deze testen krijg je een beter beeld van de professional. Dit zorgt voor slimmere beslissingen in je aanwervingsproces. De resultaten van deze testen zijn kosteloos in te kijken.

REDMORE_logo wide_White_V1
Cohedron logo RGB White
GIGHOUSE
Logo NOWJOBS
Logo Continu

Persoonlijkheidstest

Iemands persoonlijkheid heeft een grote impact op de job search en rekrutering. Die persoonlijkheid heeft namelijk invloed op hoe iemand zich gedraagt in bepaalde omgevingen en situaties. De test, ontwikkeld in samenwerking met Universiteit Gent, baseert zich op de Big Five.

Bedrijfscultuurtest

Intuïtief voelen we aan dat wanneer mensen goed passen binnen hun omgeving ze zich beter, gelukkiger en meer gemotiveerd voelen. We veronderstellen dat mensen zich meer betrokken voelen bij andere mensen die dezelfde interesses delen en zich sneller integreren in groepen die dezelfde waarden onderschrijven. Het is uiteraard niet verwonderlijk dat deze visie ook in het bedrijfsleven geldt.

Redeneervermogentest

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen verschillen in hun vermogen om te redeneren over het dagelijks leven of over wat belangrijk is in hun job. Dit is belangrijk in àlle jobs. Het gaat dan om het zien van verbanden en oplossingen voor makkelijke en moeilijke problemen. Dit redeneervermogen gaat over hoe vlot iemand denkt, en wordt niet sterk beïnvloed door opleiding of kennis.

Werk kostenefficiënt

Via onze multiposter bespaar je je niet enkel tijd in onderhandelen, maar profiteer je ook van onze scherpe tarieven. Betalen doe je via een handig online betalingssysteem.

Wat denken anderen?

Dankzij SWOP Recruiter kregen we toegang tot recruitment expertise en nuttige tools die tijdsbesparend werken. Zo is het handig van je vacatures met één klik gratis op SWOP te krijgen waar ze vindbaar zijn voor een groot aantal professionals, of via de multiposter tool op de beste jobboards te kunnen plaatsen. Verder is het ook een meerwaarde om de verschillende testen van sollicitanten te kunnen inkijken. Dit geeft je toch meer objectieve inzichten in de professional die je ontmoet. Ik ben verder benieuwd naar de nieuwste feature: Connect, waardoor je als bedrijf zelf aan de knoppen zit en kan searchen in een waardevol netwerk aan professionals, gratis!”

Swop is een gebruiksvriendelijke tool waar je gemakkelijk een overzicht krijgt van de lopende rekrutering”. Het geeft een duidelijk zicht in welke fase van de rekrutering een kandidaat zich bevindt en het is heel vlot in gebruik. Makkelijk dus voor een goede opvolging !”

Naam Achternaam

Bedrijf

Wil je meer weten?

Ontdek hier nog meer features

SWOP Connect


De rechtstreekse schakel tussen professional en werkgever

SWOP Multiposter


Een effectiever recruitmentproces met SWOP multiposter

SWOP Recruitment Platform

Op zoek naar een nieuwe medewerker?

Benjamin - SWOP

Heb je een vraag over SWOP of SWOP Recruiter? Benjamin helpt je graag verder!

SWOP - LOGO
Scan de QR-code, download de app en krijg onmiddellijk toegang tot duizenden vacatures!
SWOP - Install APP Store
SWOP - Logo
Scan de QR-code, download de app en krijg onmiddellijk toegang tot duizenden vacatures!
SWOP - install Google Play