Meer bereik en visibiliteit voor je bedrijf

Onze SWOP-technologie verzamelt online vacatures en brengt ze samen op één plaats: de SWOP app. Daar zijn de vacatures beschikbaar voor een groot aantal sollicitanten, gewoon op hun telefoon.
Mr SWOP

SWOP is beter met SWOP Recruiter

Wat is SWOP

SWOP is een internationale carrière-app die meer dan 65.000 vacatures samenbrengt op één plek. Duizenden professionals melden zich aan op SWOP om een overzicht te krijgen van het aanbod in hun regio en specialisatie. Dankzij SWOP solliciteren ze snel en intuïtief. Jouw vacature op SWOP? Dat betekent meer visibiliteit voor je bedrijf én een grotere kans op het vinden van schaars talent.
De kers op de taart?
Deze service is 100% gratis.
Mr. SWOP
Mail - SWOP

Sollicitaties rechtstreeks in je mailbox

Solliciteert er iemand op je vacature via SWOP? Dan krijg je de gegevens van de kandidaat meteen in je mailbox. Op die manier kan je hem/haar makkelijk contacteren om te kijken of er een match is. Zo speel je kort op de bal!
SWOP - Vacancy mockup iphone

Waarom SWOP?

De grootste frustratie bij kandidaten? Lange sollicitatieprocessen en geen of trage feedback. SWOP wil de meest complete carrière-app worden waar kandidaten laagdrempelig kunnen solliciteren en gegarandeerd feedback krijgen. Een win-win voor iedereen!

Hoe werkt het?

Via de SWOP app kunnen kandidaten in een handomdraai solliciteren. Solliciteert er iemand op je vacature, dan ontvang je hiervan een mail met de contactgegevens van de kandidaat. Zo kan je hem/haar makkelijk contacteren om te kijken of er een match is.

Opvolging binnen 48 uur

In tijden van ‘instant gratification’ is een snelle opvolging noodzakelijk. Het SWOP-team gaat dan ook meteen aan de slag voor jou. Binnen 48 uur na de sollicitatie volgen we de kandidaat op, want voor ons is de ‘human touch’ een onmisbaar onderdeel.
Benjamin - SWOP

Heb je een vraag over SWOP of SWOP Recruiter?
Benjamin helpt je graag verder!

Wil je je uitschrijven van SWOP? Dat kan hier.
SWOP - Logo
Scan de QR-code, download de app en krijg onmiddellijk toegang tot duizenden vacatures!
SWOP - install Google Play
SWOP - LOGO
Scan de QR-code, download de app en krijg onmiddellijk toegang tot duizenden vacatures!
SWOP - Install APP Store