SWOP: swipe en vind je eerste werkgever in 1-2-3

Afgestudeerd; check! Coole vakantie met vrienden: check! Werk vinden: nada check? Toch wel. Met SWOP ontdek jij in 1-2-3 welke job je op het lijf geschreven is en swipe jij snel en simpel naar je eerste werkgever.

Je diploma op zak? Proficiat. Effe van een welverdiende vakantie genieten en dan … op zoek naar je eerste job. Maar wat wil je eigenlijk gaan doen? Welke job past bij jou? In welk bedrijf zou jij aarden? En waar vind je die onderneming dan?

SWOP: alle vacatures in één slimme app

Alle pas afgestudeerde kandidaten zitten met dezelfde vragen. Dus besloot het belgische House of HR (Moederbedrijf boven oa Accent Jobs) om een slimme app te ontwikkelen – als snelweg tussen kandidaten en hun werkgevers. In SWOP vind je massa’s aan openstaande online vacatures in België. Met één klik op je smartphone opent zich een wereld van mogelijkheden.Je filtert gemakkelijk op jobinhoud en locatie en swipet in no time naar de geknipte job.

SWOP: aan de slag in 1-2-3

Hoe je aan met SWOP begint? Makkelijk! Volg deze drie simpele stappen en begin te solliciteren.

  • Registreer je mailadres Download de app op je smartphone, registreer snel en helemaal gratis met je e-mailadres, vul je persoonsgegevens in en kies wat je wil gaan doen en waar je dit wil doen.​ De slimme SWOP-app toont je meteen alle jobs waarvoor jij in aanmerking komt. 

Maak in 1-2-3 je cv aan. Telkens opnieuw dubben over je cv? Niet nodig. Via SWOP maak je die makkelijk, snel en in één keer in de app aan via onze ‘CV Creator’. Zo ontdekken alle werkgevers in één oogopslag wie je bent, wat je te bieden hebt en hoe ze je kunnen contacteren.

Test jezelf en waar je werken wil. Bezig bijtje, pietje precies of creatieve ziel? Met de SWOP-persoonlijkheidstest weet je meteen welke sterktes jij te bieden hebt. Doe je ook de bedrijfstest? Dan ontdek je in welk soort onderneming jij je als een vis in het water zal voelen. Beide testen werden gemaakt in samenwerking met UGent. De resultaten geven je dan ook een accuraat beeld van jezelf en de functie die je best nastreeft.

Swipe en vind je werkgever

SWOP, dat is straight-up en geen gedoe. Scrollen door de zoekresultaten is mega makkelijk. Swipe naar links als de vacature niets voor jou is, swipe naar rechts als je rechtstreeks wil solliciteren. 

Zie je een bepaalde job zitten? Swipe naar rechts en solliciteer! Wij brengen je potentiële werkgever hiervan onmiddellijk op de hoogte. Je bent dus zeker dat je opgemerkt wordt. Werkt het bedrijf reeds met onze recruiter toepassing SWOP Recruiter, dan kan er zelfs een rechtstreekse chat-sessie worden gestart. Handig, toch?

Sowieso, wat er ook gebeurt, het SWOP-team contacteert je binnen de 48u om je verder op weg te helpen. Ja, binnen de 48h, da’s beloofd!

SWOP mee op reis

Met SWOP was solliciteren nog nooit zo simpel en zo direct. Dus waarom wachten tot na de zomer? Neem je smartphone mee op vakantie en swipe bij het ontbijt naar die toffe job. Geen betere plek om een nieuwe job te vieren, dan met je vrienden op een strand! 

Download SWOP nu en ontdek de makkelijkste weg naar een job! Wij garanderen je sowieso contact met ons SWOP team binnen de 48u, beloofd!