Jouw ‘professionele ik’? Die leer je hier kennen!

Ontdekken wie je bent en wat je wil op professioneel vlak is makkelijker gezegd dan gedaan. Voor sommigen is het glashelder, terwijl anderen niet goed weten wie hun professionele ‘ik’ is.

Met SWOP willen we er alles aan doen opdat jij de ideale job vindt. Net daarom helpen we je ook in je zoektocht naar jouw professionele ‘ik’. Om dat te doen bieden we in de app sinds kort twee testen aan: “ “Who am I” en “What do I want” Na het afleggen van de test bezorgen we je een uitvoerig rapport waarin jouw resultaten in detail uitgelegd worden.

Who am I

Krijg inzicht in je eigen persoonlijkheid aan de hand van vijf persoonlijkheidsdimensies, de Big Five.

De persoonlijkheid van een individu heeft een grote impact op de job search en rekrutering. Die persoonlijkheid duidt namelijk kenmerken aan die beïnvloeden hoe personen zich gedragen en omgaan met hun omgeving, hoe ze denken en zich voelen. De Big Five gaat ervan uit dat persoonlijkheid kan onderverdeeld worden in vijf onafhankelijke kenmerken: extraversie, aangenaamheid, zorgvuldigheid, openheid voor nieuwe ervaringen en emotionele stabiliteit.

What do I want

Binnen welke bedrijfscultuur bloei jij helemaal open?

Intuïtief voelen we aan dat wanneer mensen goed passen binnen hun omgeving ze zich beter, gelukkiger en meer gemotiveerd voelen. Ze voelen zich meer betrokken bij anderen die dezelfde interesses delen en zich sneller integreren in groepen die dezelfde waarden onderschrijven. Ook op de werkvloer is dit van toepassing.  

Download nu!

Leer vandaag nog jouw professionele ‘ik’ kennen en ontdek wat je wil!

Apple store download SWOP

Apple Store

Download nu

Play store download SWOP

Play store

Download nu

Blijf op de hoogte

Bezorg ons jouw e-mailadres en wij bezorgen jou de updates!